Băsescu îl ironizează pe Iohannis

Share:

Preşedintele Traian Băsescu a spus că, pentru el, Klaus Iohannis este o mare enigmă întrucât este introvertit şi nu se ştie în ce crede cu adevărat. Totodată, Băsescu l-a ironizat pe candidatul ACL pentru declaraţia legată de faptul că ar fi dobândit casele din meditaţiile date ca profesor de fizică.

„Pentru mine, domnul Johannis este o necunoscută. Îl văd tăcut, introvertit. Un candidat la preşedinţie trebuie să fie un om deschis, despre care să ştii tot. Cu ce impresie să rămân eu când a fost întrebat cum şi-a făcut cele şase case şi el a zis că din meditaţii. Când am văzut scriptul, râdeam singur în birou cum un pofesor de fizică poate să-şi facă şase case din meditaţii”, a spus Traian Băsescu la postul public de televiziune.

Băsescu nu s-a declarat mulţumit nici de a doua explicaţie a lui Klaus Iohannis potrivit căreia primele două imobile le-ar fi primit moştenire de la părinţi, mama asistentă medicală şi tatăl mecanic auto. „Tatăl meu a fost colonel şi ne-a lăsat moştenire un apartament cu două camere, mie şi lui frate-miu. Eu când am candidat, am candidat cu toate problemele ridicate de presă: flotă, casă, toate minunile…”, a spus preşedintele României.

Acesta i-a reproşat lui Iohannis poziţiile politice din anii anteriori. „Măi, omule, din 2009 până acum, ai fost premierul Grivco, erai cu Mircea Geoană în spate, cu alianţa de la Grivco ai vrut să-l înlocuieşti pe Boc, ai participat la suspendarea din 2012 prin mandatul pe care l-ai dat reprezentantului tău în Parlamentul României. Până în ianuarie spuneai că-i bun Ponta şi rău Băsescu. Acum ai devenit candidatul dreptei. Cine eşti, Iohannis? În ce crezi?”, a spus şeful statului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.