Crimă şocantă la Mogoşoaia

0

 O asistentă medicală a fost înjunghiată mortal de soţ, chiar la locul de muncă. Bărbatul a urmărit-o pe femeie până în dispensar şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Cei doi erau despărţiţi de doi ani.

Scene zguduitoare au avut loc miercuri, în centru comunei Mogoşoaia. Potrivit Romania TV o asistentă medicală, în vârstă de 38 de ani, a fost atacată cu bestialitate chiar de soţul său. Femeia a primit mai multe lovituri cu o armă albă şi ulterior a căzut secerată la pământ. La faţa locului a ajuns în grabă un echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul.

Imediat după comiterea oribilei crime, bărbatul de 40 de ani a pus mâna pe telefon şi i-a trimis fiului de 20 de ani un mesaj prin care îl anunţa că i-a omorât mama. Apoi, bărbatul a fugit, iar poliţiştii îl caută în continuare, inclusiv cu un câine care încearcă să-i ia urma.

Cei doi se despărţiseră în urmă cu doi ani, iar femeia reuşise să obţină un ordin de restricţie împotriva bărbatului, care era destul de violent.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.