Șerban Huidu revine la ”Cronica Cârcotașilor”

0

Emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” s-a relansat, miercuri seară, la Prima TV, într-o nouă formulă după destrămarea vechii echipe, cu Ioana Petric şi Alex Bogdan în postura de prezentatori, care vor lucra în acest sezon „sub atenta îndrumare a lui Şerban Huidu”, informează Mediafax.

Ioana Petric este una dintre „bebeluşele” emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”, în timp ce Alexandru (Alex) Bogdan este unul dintre actorii din emisiunea „Mondenii” de la Prima TV.

Noile vedete ale emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” – care va fi difuzată la Prima TV în fiecare miercuri, de la ora 20.30 – au fost prezentate de Şerban Huidu şi Cristian Hrubaru.

Într-un comunicat remis MEDIAFAX de Prima TV, Ioana Petric spune că ea şi colegul său de pupitru vor lucra în acest sezon „sub atenta îndrumare a lui Şerban Huidu”. „Momentan, nici eu, nici Alex nu contribuim în mod direct la scrierea textelor, dar oameni foarte bine pregătiţi din jurul nostru ne lasă libertatea de a improviza şi de a aduce mereu o contribuţie personală. Nu vom face niciodată afirmaţii nefondate sau în care să nu credem. Nu poţi fi formator de opinie, fără o opinie personală”, spune Ioana Petric.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.