Andreea Paul: Proiectul UDMR e anticonstituțional

0

ACL consideră că proiectul UDMR privind autonomia Ţinutului Secuiesc este unul „anticostituţional şi antieuropean, prin care se cultivă ura şi perspectiva extremistă a unor lideri iresponsabili”, a declarat, vineri pentru MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele PDL, Andreea Paul.

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul susţine că ”tentativa liderilor UDMR de a crea o societate paralelă în România va eşua”.

„Ţinem la drepturile minorităţilor şi am aplicat standarde înalte pentru minorităţi prin integrare culturală, educaţională şi economică. Proiectul de autonomie a Ţinutului Secuiesc este unul anticonstituţional, antieuropean, prin care se cultivă ura şi perspectiva extremistă a unor lideri iresponsabili. Tentativa liderilor UDMR de a crea o societate paralelă în România va eşua. Noi cei de la ACL nu susţinem un astfel de demers şi ne focalizăm, în campania prezidenţială, pe un proiect al României centrat pe siguranţa tuturor cetăţenilor, pe lupta împotriva corupţiei şi împotriva demersurilor extremiste”, a spus Andreea Paul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.