Udrea: Ponta și-a arătat disprețul față de români

0

Lansarea candidaturii pentru alegerile prezidențiale a liderului PSD, Victor Ponta, arată disprețul pe care acesta îl are față de oamenii care așteaptă o bună guvernare și locuri de muncă, a declarat, sâmbătă, la Bistrița, președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, cu ocazia unei vizite la târgul de produse agricole „Toamna bistrițeană”.

„Să ai așa o lansare arată disprețul pe care îl ai față de oamenii care așteaptă de la tine, ca prim-ministru, în primul rând să generezi locuri de muncă și să guvernezi bine țara, nu să te lansezi pe un stadion, să oprești Bucureștiul, să închizi Bucureștiul ca să ai tu acolo 70.000 oameni aduși din toată țara. (…) Probabil că mulți dintre ei sunt oameni care nu au locuri de muncă, pentru că nu-i sprijină nimeni să aibă un loc de muncă și au fost aduși acolo să-l aplaude pe Victor Ponta la lansare. Întrebarea pe care eu mi-o pun de aici, din mijlocul oamenilor care muncesc din greu ca să producă legumele, fructele pe care le-au adus la târg, este: costurile acestui eveniment cine le plătește? (…) Nu am mai văzut așa manifestări de pe vremea lui Ceaușescu, când de 23 august ne strângeam cu toții la București să scriem frumos numele liderului suprem”, a afirmat liderul PMP.

Întrebată despre lansarea propriei candidaturi, Elena Udrea a spus că aceasta va avea loc în 28 septembrie, la Sala Palatului, unde vor participa colegii de partid și susținătorii săi, însă a apreciat că aceasta va fi una „rezonabilă” și „decentă”.

Elena Udrea a vizitat, sâmbătă după-amiază, târgul agricol „Toamna bistrițeană”, organizat în localitatea Viișoara, ce aparține administrativ de municipiul Bistrița. Udrea a fost aștepată de membri și susținători PMP îmbrăcați în tricouri albe, imprimate cu poza sa, a cumpărat prune și mere, pe care mai apoi le-a împărțit celor din jur, dar a și gustat o roșie de grădină și un ardei iute, pe care le-a apreciat ca fiind de bună calitate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.