Hunor consideră că dezbaterile în campanie trebuie să vizeze România

Share:

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că în campania electorală pentru prezidenţiale dezbaterile şi mesajele candidaţilor trebuie să fie despre România, nu despre persoane şi lucruri mai puţin importante pentru cetăţeni, transmite corespondentul Mediafax.

Kelemen Hunor a declarat, duminică, la Zalău, într-o conferinţă de presă, că va încerca, în calitate de candidat, să nu intre în dispute personale în timpul campaniei electorale.”Considerăm că această campanie electorală trebuie să fie orientată, şi toate mesajele, spre a arăta rolul României în regiune, rolul României în UE, ce ţară vrem pentru noi, pentru toţi. Noi vom arăta şi cum credem că ar trebui să fie viitorul comunităţii maghiare în România. (…) Sper că vom avea dezbateri despre România, nu despre persoane, despre proiecte, nu despre lucruri mai puţin importante pentru cetăţeni. Eu voi încerca să rămân pe această pistă, fără să intru în polemici şi dispute personale care nu nicio legătură cu interesele comunităţii şi societăţii”, a spus liderul UDMR.

Kelemen a adăugat că, el, personal, crede într-o Românie puternică, într-un stat respectat nu numai în regiunea balcanică, ci şi în UE.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.