PDL vrea ca semnăturile lui Udrea şi Macovei să fie “verificate la sânge”

0

Secretarul general adjunct al PDL, Marian Zlotea, a declarat, pentru Mediafax, că speră „din tot sufletul’ ca PMP şi Monica Macovei să fie verificaţi „la sânge” cum a fost verificat ACL în cazul semnăturilor de susţinere, fapt care a dus la întârzierea depunerii candidaturii lui Klaus Iohannis.

Zlotea a fost întrebat care a fost motivul pentru care a întârziat cu mai mult de o oră depunerea candidaturii la BEC a lui Klaus Iohannis faţă de momentul anunţat iniţial.

„M-am ocupat în calitatea mea de secretar general adjunct al PDL (de listele de semnături ale susţinătorilor, n.r.). La ora 9 şi 40 de minute am ajuns cu toate dosarele la BEC. Împreună cu personalul tehnic de la BEC şi AEP am scos dosarele şi am început să verificăm dosar cu dosar. Cu această cale ţin să mulţumesc personalului BEC pentru modul în care a fost verificat PDL, preşedintei (AEP, n.r.) Ana Maria Pătru, vicepreşedinţilor Marian Muhuleţ şi Dan Vlaicu. Îmi doresc din tot sufletul ca şi ceilalţi să fie verificaţi la sânge, aşa cum am verificat eu astăzi de BEC, ca şi ceilalţi colegi, respectiv cine va mai veni de acum încolo PMP, doamna Monica Macovei şi alţii, să fie verificaţi. Pentru că am fost verificat şi am depăşit ora la care trebuia să ajungem la BEC din cauza acestor verificări care au avut loc pe fiecare dosar în parte, pe fiecare filă în parte şi pe fiecare număr în parte”, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, Zlotea.

Secretarul general adjunct al PDL a menţionat că în acest moment ACL are înregistrate oficial două milioane două sute zece mii de semnături.”Aproximativ 74-75 de mii de semnături le-am luat înapoi (…) Au fost verificate, sunt fracţii (file care conţin mai puţine semnături valabile decât rubricile tabelului/pagină, n.r.), au fost scoase din dosare şi le-am luat înapoi, au fost practic date înapoi”, a mai spus Zlotea.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.