Sfatul lui Oprescu către prezidenţiabilul Ponta

0

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a transmis, sâmbătă, premierului Victor Ponta, pe Arena Naţională, la evenimentul de lansare a candidaturii acestuia la Preşedinţie, să nu uite ca atunci când va ajunge în palatul celor care cârmuiesc să fie mereu de partea celor cârmuiţi.

Dragă Victore, să nu uiţi, când vei ajunge conducătorul acestei ţări, când vei depune jurământul, călăuza şi principiu să-ţi fie, în palatul celor care cârmuiesc, să fii mereu de partea celor cârmuiţi”, i-a spus Oprescu lui Ponta.

Oprescu a mai spus că România are nevoie de un alt fel de preşedinte, respectiv un preşedinte care să-şi iubească ţara, poporul, un preşedinte care să aibă echilibru şi înţelepciune.”Ne trebuie un preşedinte bun, cu mult bun simţ, neconflictual, educat, un preşedinte patriot, onest, dârz, blând, ferm, care să încurajeze şi să stimuleze ce e mai bun . Am credinţa că Victor Ponta e omul care ne trebuie, de care noi toţi, ţara, are nevoie acum”, a spus Oprescu.

El şi-a exprimat convingerea că Ponta are maturitatea să iubească neamul acesta şi pentru a fi acel conducător care poate da încrederea şi speranţa în viaţa acestui popor.”Dragă Victor, eu, cetăţeanul Sorin Mircea Oprescu, cred că ai capacitatea şi inteligenţa, puterea, integritatea, dragostea, devotamemtul de a reda ţara oamenilor ei”, a spus Oprescu.

Oprescu i-a mai transmis lui Ponta că adevărata victorie va fi atunci când va arăta că nu i-a dezamăgit pe români.”Victoria adevărată va veni peste cinci sau zece ani, când nu i-ai dezamăgit pe cei care te-au ales şi i-ai mulţumit chiar şi pe cei care nu te-au votat. Să termini mandatul respectat, regretat şi preţuit, cu un popor unit, zâmbitor şi optimist, demn, cu o ţară puternică, în solidaritate – aceasta este victoria adevărată, dragă Victore”, i-a spus Oprescu lui Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.