Angajaţii de la Cantacuzino, amânaţi cu salariile!

0

Angajaţii de la Institutul Cantacuzino ar trebui să primească, până sâmbătă, avansul pe luna septembrie, dar nu au luat încă toată lichidarea pe august, programată în 15 septembrie, motiv pentru care ar putea continua protestele, a declarat, luni, pentru Mediafax, liderul sindical Monica Bălteanu.

„Ni s-a promis că vom primi salariile marţi. Vom vedea ce vom face în viitor. Cert este că am primit până acum 72 la sută din lichidarea pe august, iar până sâmbătă ar trebui să primim şi avansul”, a declarat Monica Bălteanu.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a declarat, vineri, pentru Mediafax că angajaţii de la Institutul Cantacuzino îşi vor primi restul de bani începând de luni, şi că planul de redresare al unităţii propus de managerul Radu Iordăchel va fi analizat în această săptămână. Bănicioiu a mai spus că angajaţii institutului, care nu şi-au primit salariile când era programat, în 15 septembrie, declanşând proteste şi primind o parte din bani ulterior, vor primi şi restul salariului de luni.

Angajaţii Institutului Cantacuzino au început să protesteze, luni, în curtea unităţii medicale, întrucât nu şi-au primit salariile în aceeaşi zi, aşa cum era anunţat.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.