Boc continuă atacurile la adresa fuziunii PNL-PDL

0

Primarul Clujului, democrat-liberalul Emil Boc, a declarat duminică, la Bata, că nu era momentul unei fuziuni între PDL şi PNL, în opinia sa fiind mai potrivită o alianţă.

„Dispariţia PDL nu este o idee bună. Cred că PDL are multe de spus şi multe de apărat şi cred, de asemenea, că PDL-ul are un blazon cel puţin la fel de faimos ca şi PNL. Eu mi-am spus răspicat în partid punctul de vedere, de ce susţin, pe cine susţin şi de ce nu sunt de acord cu politica partidului. În opinia mea, se putea realiza cel mult o alianţă, nu o fuziune. Iar în privinţa candidaţilor se putea desemna acel candidat care stătea cel mai bine în sondaje. (…) Cred că cel mai bun candidat este acela care a demonstrat şi poate demonstra că va aduce locuri de muncă”, a spus Boc, citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte Ordonanţa 55, edilul Clujului a precizat că nu intenţionează să părăsească PDL, prevalându-se de prevederile actului normativ. În context el a susţinut că PSD foloseşte ”arma migraţiei” pentru a-şi reface majorităţile în administraţiile publice, dar şi pentru campania prezidenţială.

‘Am spus de mai multe ori că ‘Ordonanţa Migraţiei’ este un act de barbarie politică şi democratică făcut de PSD. Nu intenţionez să mă folosesc de prevederile acestei ordonanţe pentru ca PSD să mă folosească pe mine ca exemplu pentru a justifica ceea ce au făcut. Repet, nu se face aşa ceva într-o democraţie, să cumperi primari, consilieri locali şi judeţeni, în prag de campanie electorală, printr-un astfel de act. PSD foloseşte această armă, a migraţiei, pentru a-şi reface majorităţile (…) pentru a ademeni cu fonduri primari, în special din mediul rural, pentru a face campanie pentru PSD. Aceasta cred că este miza acestei ordonanţe, iar după prezidenţiale îi vor arunca din nou la lada de gunoi, aşa cum au făcut-o şi până acum cu cei care au trecut dintr-o parte în alta’, mai spus Boc.

Primarul Clujului a participat duminică, la Bata, alături de Elena Udrea, liderul PMP, la ediţia a VII a Festivalului Vânătorii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.