Radu Banciu îl desfiinţează pe Robert Turcescu: “Este un impostor”

 Radu Banciu l-a criticat în termeni extrem de duri pe Robert Turcescu după ce acesta a mărturisit că a fost ofiţer acoperit: „Ce legătură are Dumnezeu cu Securitatea?”.

„Robert Turcescu a fost un impostor care ne-a minţit pe toţi. Pe mine nu mă poate agăţa nimeni nu nimic, de asta i-am făcut praf pe toţi. Să recunoască faptul că e un fariseu. Dârdâia, îmi spuneau colegii. A fost un fariseu, o jivină până în ultima clipă. Cum să ascunzi acest lucru zece ani? Mi-e teamă că şi-a negociat şi această plecare. Mai aveam puţin şi asistam în direct la parastaul lui Robert Turcescu la B1”, a declarat Radu Banciu după ce Robert Turcescu a mărturisit că a fost ofiţer acoperit.

Robert Turcescu a confirmat, la B1 TV, că postarea apărută duminică pe blogul său precum că a fost ofiter acoperit. El a mai spus că „mărturisirea” este scrisa de el, ca documentele sunt reale si ca acumm se simte eliberat si fericit.  „Este vorba despre o marturisire publica, la care inca reflectez. Sunt dispus oricand voi fi chemat in fata judecatorului sa dispun de aceste documente si sa spun ce stiu despre aceste documente. (…) Sunt documente reale, le am in casa mea. Eu nu vreau sa fac o discutie acum daca documentele sunt reale sau nu, daca au existat in ce context, cum s-au facut pentru ca nu suntem la o judecata publica. Nu am trait o eliberare mai mare, o sarbatoare mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase in sufletul meu decat astazi dupa ce m-am eliberat de povara asta. Intr-un fel sau altul mi-am dat seama ca e necinstit, ca nu pot sa va mai mint, ca trebuie sa marturisesc. Eu nu mai pot sa traiesc asa. Astazi va spun, din moment in care m-am decis sa public aceste documente, da eu le-am pus acolo mi le acum si sunt ale mele”, a spus Robert Turcescu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.