Politic — 22 septembrie 2014
Solicitarea Partidului Liberal Reformator, respinsă de Tribunal

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, luni, solicitarea formulată de Partidul Naţional al Mediului, preluat de gruparea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, pentru transformarea acestuia în Partidul Liberal Reformator prin modificarea Statutului, a denumirii şi a programului politic.

Gruparea condusă de Călin Popescu Tăriceanu a cerut în instanţă transformarea Partidului Naţional al Mediului în Partidul Liberal Reformator. Cererea a fost depusă la Tribunalul Bucureşti în 14 august şi viza modificarea statutului, a programului politic şi a denumirii partidului, informează Mediafax.

În data de 22 septembrie, Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea. “Respinge cererea principală ca nefondată. Respinge cererea de intervenţie ca nefondată. Admite excepţia de netimbrare a cererilor de intervenţie formulate de intervenienţii Cocioran Silviu Valentin, Antihi Petrihă, Ivan Marius Cătălin, Gorea Dorin Ioan, Maftei Simona Mihaela, Câmpean Cătălina, Niţă Silvia, Lupu Narcisa, Galea Petrică, Nicolae Cristian Paul, Păun Mihaela,Munteanu Dragoş Teodor, Nahorniac Mihai Florin. Anulează ca netimbrate aceste cereri de intervenţie Cu apel. Pronunţată în şedinţă publică azi, 22.09.2014”, este decizia anunţată pe portalul Tribunalului Bucuresti.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

 

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *