Caz şocant la Rădăuţi: Fată de 12 ani, îmbătată şi violată de patru bărbaţi!

Share:

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul BCCO Suceava, au efectuat miercuri 5 percheziţii pe raza municipiului Rădăuţi. Şase persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, pornografie infantilă şi act sexual cu un minor. În urma percheziţiilor, de la cele cinci locaţii au fost ridicate dispozitive de stocare video, telefoane mobile, obiecte de îmbrăcăminte aparţinând victimei minore şi mai multe înscrisuri.

Potrivit DIICOT, „în cursul lunii februarie 2014, suspecţii H.C.D., A.V.A., H.V. şi U.M., în timp ce se aflau în locuinţa acestuia din urma, au întreţinut raporturi sexuale cu o minora în vârstă de 12 ani, după ce anterior au pus-o în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, determinând-o să consume o cantitate mare de alcool, iar după ce victima a ajuns în stare de ebrietate, au profitat de starea de vădită vulnerabilitate în care aceasta se afla şi au întreţinut pe rând cu ea raporturi sexuale”.

Din acel moment, până la mijlocul lunii septembrie 2014 , suspectul U.M. a convins-o pe minoră să întreţină în mod constant raporturi sexuale cu el sub promisiunea că va divorţa de soţia sa şi că se va căsători cu ea, mai arată procurorii, citaţi de monitorulsv.ro. De asemenea, în aceeaşi perioadă, acelaşi bărbat, prin promisiuni mincinoase, a recrutat-o pe minoră şi a adăpostit-o în locuinţa sa în scopul exploatării sexuale a acesteia, obligând-o să practice prostituţia în folosul său.

Din probele administrate în cauză a mai rezultat şi faptul că în perioada în care minora în vârstă de 12 ani a locuit la U.M., alt suspect în acest caz, H.V., a înregistrat-o cu telefonul mobil în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu U.M., filmuleţul respectiv fiind vizionat ulterior de mai multe persoane, printre care şi de suspecţii H.C.D. şi U.M.Tot în perioada în care minora a locuit la U.M., acesta, în urma unei înţelegeri cu soţia sa, şi ea suspectă în acest caz, U.A.C., care se afla în Anglia, a determinat-o pe minora în vârstă de 12 ani să întreţină raporturi sexuale cu el în faţa camerei web a laptopului, în timp ce discuta pe Skype cu soţia sa, filmuleţul făcut în aceste împrejurări urmând să fie vândut de femeie în Anglia în schimbul sumei de 200 de lire sterline.

De asemenea, în vara anului 2014, în urma unei înţelegeri cu U.M., minora a adus-o la domiciliul acestuia pe o altă minoră, în vârstă de 13 ani, unde aceasta a întreţinut de patru ori raporturi sexuale cu suspectul H.V., de fiecare dată primind de la acesta suma de 50 lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.