Deputatul aflat în greva foamei, dus cu ambulanța la spital

0

Deputatul Aurelian Mihai, aflat în a opta zi de greva foamei în Parlament în semn de protest faţă de nerezolvarea problemelor românilor din diaspora, a fost luat, miercuri, de un echipaj al ambulanţei pentru fi dus la spital, unde va fi monitorizat pe parcursul protestului său, informează Mediafax..

Aurelian Mihai a ţinut o conferinţă de presă în care a anunţat că se simte foarte obosit şi că va chema ambulanţa pentru că nu vrea să leşine în Parlament.

„Voi pleca după ce terminăm aici pentru că nu vreau să ajung să leşin prin Parlament şi să fiu acuzat că-mi fac imagine. Mă simt obosit, o să chem ambulanţa, voi alege să merg la spital pentru a fi monitorizat”, a precizat Aurelian Mihai.

El a spus că pe parcursul celor opt zile de greva foamei nu a existat un dialog şi niciun mesager din partea Guvernului şi că parlamentari ai puterii i-au transmis că, prin gestul lui, vrea să-şi facă imagine.

„Am fost acuzat de colegi de la putere că îmi construiesc imagine, mi-aş fi dorit ca imaginea să şi-o contruiască dumnealor, pentru că aveau resursele la îndemână. Nu-mi fac imagine din acest punct de vedere, imaginea se face altfel”, a adăugat Aurelian Mihai, care a spus că nu are limită pentru continuarea protestului.

Aurelian Mihai a venit la conferinţa de presă îmbrăcat într-un tricou roşu, pe care scria Vrem reducerea taxelor consulare.

Un echipaj SMURD a venit la Parlament şi l-a preluat pe deputatul aflat în greva foamei, care s-a deplasat singur până la ambulanţă.

Deputatul de diaspora Aurelian Mihai, fost membru PPDD, a anunţat, în 17 septembrie, în plenul Camerei Deputaţilor, că începe greva foamei în Parlament până la rezolvarea problemelor românilor din diaspora.

De atunci, el a stat în Parlament, dormind într-o sală destinată Comisiei pentru românii de pretutindeni.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.