”Nocturna bibliotecilor”, la Biblioteca Metropolitană

0

În noaptea de 26 spre 27 septembrie 2014, Biblioteca Metropolitană București își ține larg deschise porțile, pentru evenimentul  „Nocturna bibliotecilor”.

Sediul central şi şapte dintre filialele Bibliotecii Metropolitane Bucureşti organizează evenimente culturale, tururi de bibliotecă şi proiecţii de film.
„Deschidem larg porțile Bibliotecii Metropolitane București în noaptea de 26 spre 27 septembrie și, pe lângă evenimente și multe surprize, lansăm expoziția Brâncoveanu 300. Vă invităm să îl descoperiți pe Brâncoveanu altfel decât în manualele de istorie. El este cel care a dat numele unui stil care a fost și rămâne primul și ultimul stil de artă și de cultură ce a răspuns sufletului și inteligenței românești. Proiectul deschide o nouă perspectivă pentru formarea și pregătirea tinerilor, în general a publicului Bibliotecii Metropolitane, de a se apropia de cunoașterea istoriei și  înțelegerea valorilor care stau la baza identității tradiționale românești”, a declarat Anca Râpeanu, director general al BMB.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.