Acuzații de manipulare la adresa lui Stelian Tănase

0

Președintele – director general al Societății Române de Televiziune (SRTV) și-a manipulat colegii din Consiliul de Administrație privind înființarea unei fundații care să se ocupe cu atragerea fondurilor europene, a declarat joi președintele Comisiei pentru cultură și media din Senat, Georgică Severin.

Domnul Tănase și-a manipulat colegii din Consiliul de Administrație, știu că a fost un singur vor împotrivă, al domnului Blebea (Cătălin Blebea — n.r.), și în data de 11 septembrie se adoptă hotărârea de înființare a respectivei fundații. Nouă ne înaintează în data de 18 septembrie să ne ceară avizul”, a spus Severin într-o conferință de presă.

Potrivit acestuia, Stelian Tănase a uitat angajamentul luat legat de starea financiară a TVR.

„Cred că domnul Tănase, foarte preocupat în ultima vreme de această fundație, a uitat menirea domniei sale și angajamentul pe care și l-a luat legat de starea financiară a TVR și ceea ce trebuie să facă. Îmi pare rău, pentru că în continuare am o părere foarte bună despre intelectualul Stelian Tănase. Din păcate, începe să mă dezamăgească managerul și conducătorul instituției”, a afirmat președintele Comisiei pentru cultură și media.

Senatorul Georgică Severin a citit scrisoarea venită din partea președintelui — director general al SRTV pe 18 septembrie în care se cere avizul privind proiectul de înființare a unei fundații în scopul atragerii de fonduri europene.

Potrivit lui Severin, majoritatea proiectelor de fonduri europene sunt pe resurse umane iar comisia a dat marți aviz negativ privind înființarea fundației.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.