Adrian Sobaru, reţinut miercuri seara!

0

Angajatul TVR Adrian Sobaru a fost reţinut, miercuri seară, pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului.

Măsura a fost luată în urma audierii acestuia la Secţia 1 de Poliţie. Potrivit Poliţiei Capitalei, Sobaru a lovit cu intenţie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului României.”Menţionăm faptul că acesta nu prezenta leziuni, deţine permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personală. Bărbatul a fost audiat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat remis Mediafax.

Poliţia Capitalei mai precizează că Adrian Sobaru va fi prezentat unui procuror, pentru dispunerea măsurilor corespunzătoare în cauză, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Adrian Sobaru a intrat cu maşina, miercuri, într-una din barierele de la intrarea în Palatul Victoria. După ce a rupt bariera, Sobaru a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câteva zeci de metri. Sobaru a fost imobilizat de jandarmi şi dus la Secţia 1, pentru a fi audiat.

El le-a strigat jandarmilor care l-au imobilizat: „Vă place cum arată ţara asta?”, după cum au relatat martorii incidentului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.