Ponta îl vede pe Turcescu “victima” lui Băsescu

0

Victor Ponta a comentat, miercuri, de la New York, scenariul privind înregimentarea jurnalistului Robert Turcescu drept ofiţer sub acoperire, opinând că totul a fost pus la cale de Traian Băsescu şi Elena Udrea, principala ţintă fiind Klaus Iohannis.

„Traian Băsescu s-a sfătuit cu doamna Elena Udrea să zică de Klaus Iohannis că ar fi spion acoperit. Totul ca să intre ea în turul doi. Dar, o să intre domnul Călin Popescu Tăriceanu în turul doi. Băsescu a aruncat plasa să dea în Victor Ponta, Klaus Iohannis sau Monica Macovei și a prins pe cine nu se aştepta. A dat de Robert Turcescu, cel care s-a eliberat”, a spus Victor Ponta, la Antena 3.
„Din punctul meu de vedere, cele mai multe lucruri care s-au desfăşurat şi ce urmează, toate se subsumează unei spaime uriaşe a domnului Băsescu că în sfârşit i-a venit ceasul şi pierde puterea. (…) E o iresponsabilitate. Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta, pe Turcescu, care vazand discutia si stiindu-se vinovat, s-a eliberat. Eu cred ca nu s-a eliberat de domnul Traian Basescu”, a precizat Victor Ponta, adăugând că oameni ca Robert Turcescu, pe care l-a catalogat drept „un pion”, au pus umărul la rămânerea în picioare a regimului Traian Băsescu.
„Un sistem nelegitim se intretine prin persecutia celor care sunt impotriva. In al doilea rand, prin oameni ca Turcescu, care a denigrat oameni care erau adversarii lui Basescu”, a comentat Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.