Șova sugerează că Iohannis ar fi agent rus!!

0

Purtătorul de cuvânt al PSD Dan Șova declară că prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis este „un risc pentru securitatea României”.

Într-un comunicat remis vineri, Șova afirmă despre Iohannis că „susține dependența energetică de Rusia” și că „preia cu fidelitate discursul rusesc împotriva exploatării resurselor alternative de energie din România”.

„Securitatea României este direct proporțională cu capacitatea noastră de a ne asigura independența energetică. În timp ce Victor Ponta garantează că obiectivul independenței energetice a României va fi atins în următorii 5 ani, Klaus Iohannis susține dependența energetică de Rusia. Observ că Werner Iohannis, candidatul autoproclamatei Drepte din România, preia cu fidelitate discursul rusesc împotriva exploatării resurselor alternative de energie din România. Strategia lui Iohannis pentru România următorilor 5 ani este deosebit de periculoasă pentru că pune sub semnul întrebării securitatea națională. S-a întrebat candidatul Iohannis care ar fi repercusiunile unei creșteri exponențiale a prețului gazului rusesc asupra intereselor economice ale României ? „, declară purtătorul de cuvânt al PSD, se arată în comunicat.

Dan Șova adaugă că românii trebuie să aleagă „cu foarte multă atenție”, pentru că viitorul României, securitatea națională și regională, „depind în mare măsură de zona de influență în care se plasează liderii noștri”.

„Dacă preferințele geopolitice ale lui Klaus Werner Iohannis se plasează în zona de influență a Rusiei, atunci când aceste preferințe aduc atingere interesului nostru național, este problema României”, mai consideră Șova.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.