Udrea: Meleșcanu știe cine este ofițerul sub acoperire

0

Campania prezidențială se va racorda la relația lui Meleșcanu cu candidatul care a fost ofițer acoperit, spune candidatul PMP la prezidențiale Elena Udrea. 

„Atât timp cât există un secret major al unui candidat, prin faptul că nu vrea să se elibereze de el, și există un alt candidat care îi cunoaște acest secret și mă gândesc că relația dintre cei doi este racordată în jurul acestei situații. Mă gândesc că domnul Meleșcanu știe cine a fost ofițer acoperit. Cred că modul în care acționează în campanie este determinat de această situație”, a spus Elena Udrea.

Ea a mai precizat că dacă Iohannis va fi declarat incompatibil, iar Ponta ar putea să dezvăluie legăturile cu securitatea, întreaga scenă politică a alegerilor prezidențiale se va schimba.

„Dacă se va întâmpla ca ACL să rămână fără candidat, cred că în mod natural electoratul PDL se vor îndrepta spre mine. Nu înțeleg de ce ACL a riscat cu un astfel de candidat. Eu am o strategie de alergător pe culoarul lui, îmi văd de strategia mea. Habar nu aveam cine s-a mai înscris în cursă. Singurii candidați pe care îi provoc să spună ce au făcut pentru România sunt Ponta și Iohannis”, a declarat Udrea.

Liderul PMP a mai spus că este decizia președintelui de a oferi mai multe informații despre candidatul care a fost ofițer sub acoperire, în cazul în care acesta nu va recunoaște public.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.