Dragnea: Udrea are foarte mult tupeu!

Share:

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Târgovişte, că Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la prezidenţiale, are foarte mult tupeu.

”Am văzut foarte mult tupeu, chiar foarte mult tupeu. La un moment dat am crezut că e inconştientă, dar nu… e mult tupeu! Cred că o încurajează foarte mult şeful ei de campanie, Traian Băsescu. Când se întâlnesc ei amândoi cred că se încurajează unul pe altul. Cred că îşi fac sondaje acolo în birou, şi le fac ei, după aia le citesc şi spun că alea sunt cele reale”, a spus Dragnea, întrebat de jurnalişti cum comentează afirmaţiile Elenei Udrea că îl va învinge în competiţia pentru prezidenţiale pe Victor Ponta, scrie Agerpres.

Acesta a adăugat că liderii partidelor de dreapta au un limbaj dur.”Dacă vă uitaţi cu atenţie la ei, ceea ce totuşi nu vă recomand că e oarecare pierdere de timp, au expresii din astea – Iohannis: ‘cum ajung preşedinte, dau guvernul jos şi-l pun prim-ministru pe Predoiu’, zice el, că el nu îl vrea pe Traian Băsescu; Udrea: ‘îl fac praf!’; ălălaltul… nu mai ştiu ce spune Orban, Blaga la fel. Sunt foarte brutali în exprimare şi foarte distructivi. Mă aşteptam la Elena Udrea, printre două sărituri cu paraşuta, găleţi în cap şi aşa mai departe, să spună măcar una, două, trei idei ce vrea să facă cu ţara. Adică ce câştigă românul, dacă ajunge ea preşedintele acestei ţări, Doamne fereşte!”, a mai spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a efectuat vineri o vizită de lucru la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, judeţul Dâmboviţa, reabilitat cu fonduri europene, a inaugurat la Târgovişte un centru pentru persoane adulte cu handicap, iar la sediul Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa a semnat două contracte de finanţare lucrări la şcoli din Tătărani şi Corneşti. Tot la sediul CJ Dâmboviţa, Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.