Iohannis îl atacă pe Ponta

Share:

 Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a spus sâmbătă, la mitingul de lansare a candidaturii sale, că cei de la putere au dezamăgit, el arătând totodată că “dacă nu ai valori şi nu crezi în nimic când eşti la Palatul Victoria, nu o să crezi în nimic şi nu ai valori nici la Palatul Cotroceni”.

“Cei de aici ne-au demonstrat că nu le pasă de oameni şi că nu au rezultate, au dezamăgit, dacă ai nişte valori, le ai oriunde, dacă nu ai valori şi nu crezi în nimic când eşti la Palatul Victoria, nu o să ai valori şi nu o să crezi în nimic nici când eşti la Palatul Cotroceni”, a spus Iohannis, la mitingul desfăşurat în Piaţa Victoriei, în faţa clădirii Guvernului, informează Mediafax.

El a mai spus că cei care conduc au “o lipsă de viziune” şi se iroseşte potenţialul cu subiecte mărunte, care nu au legătură cu viaţa reală.“Lipsa de viziune a celor care ne conduc, ne irosim potenţialul în subiecte mărunte care nu au legătură cu viaţa reală”, a adăugat Iohannis.

Klaus Iohannis a arătat că este convins că în acest moment sunt oameni şi televiziuni care nu se gândesc decât cum să-l atace.“Sunt convins că în acest moment sunt oameni şi televiziuni care nu se gândesc decât cum să mă atace, sunt televiziuni care nu ştiu ce poveste să mai inventeze despre mine, ce diversiuni să mai arunce pe piaţă”, a mai spus Iohannis, arătând că aceste lucruri nu îl interesează, nu îl afectează şi nu îl vor opri.

El a arătat că este un om al faptelor, nu al vorbelor goale.“A venit vremea faptelor, mă cunoaşteţi, eu sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalului şi spectacolului, sunt un om care construieşte nu care distruge. Viziunea mea ca preşedinte poate fi simplă: România lucrului bine făcut”, a adăugat Iohannis.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.