Nunta anului la Iași

0

Ceremonia religioasă a Ilincăi Nichita cu Cosmin Livezea­nu a avut loc, sâmbătă, la Biserica Sfântul Nico­lae din Copou. Alături de tânăra pereche au fost membrii familiei, nașii și prietenii apropiați. Slujba de cununie a fost accesibilă tuturor trecătorilor prin zonă, ea fiind transmisă prin difuzoarele bisericii.

La evenimentul de la Castel, unde are loc nunta mezinei primarului Gheorghe Nichita, este aşteptat şi Victor Ponta cu soţia, alături de numeroşi alţi lideri ai PSD.

Printre aceştia sunt şi mulţi membri ai Guvernului, în frunte cu vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea.

La loc de cinste vor sta cele două perechi de naşi, no­tarul Manuela Pohoaţă şi soţul său, medicul Bogdan Doroftei, precum şi ministrul Muncii, Rovana Plumb şi soţul său, Dan Plumb. Rovana Plumb a declarat ieri că aceasta este a 18-a pereche de fini pe care i-a cununat până acum. Numărul invitaţilor se apropie de 600.

Vineri a avut loc cununia civilă, oficiată chiar de socrul mic, primarul Nichita. Momentul a fost emoţionant, potrivit martorilor, numeroase persoane din sală plângând la un moment dat. Presa nu a avut acces.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.