Tăriceanu, afectat de intrarea lui Meleşcanu în cursa prezidenţială

Share:

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent la prezidenţiale, a afirmat sâmbătă, la Sinaia, că este afectat de candidatura fostului şef al SIE Teodor Meleşcanu la alegerile din noiembrie, pentru că acesta va lua voturi din aceeaşi zonă electorală, aşa încât va trebui să facă un efort suplimentar pentru a compensa eventualele pierderi pe care însă nu le poate cuantifica deocamdată.

„Sigur că intrarea domnului Meleşcanu în competiţie fără îndoială mă afectează şi pe mine ca şi pe ceilalţi pentru că voturile pe care le va lua le va lua din această zonă de electorat căreia mă adresez şi eu. Dar asta este competiţia, e liberă, aşa că nu pot decât să fac un efort suplimentar pentru a compensa într-un fel sau altul potenţialele pierderi”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat cât de mari ar fi pierderile pe care i le cauzează înscrierea în cursa electorală a lui Teodor Meleşcanu, Tăriceanu a răspuns că este prea devreme pentru a face aprecieri în acest sens.“O să vedem care sunt cifrele pe care le vor indica sondajele”, a spus Tăriceanu.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a participat sâmbătă la Festivalul Sinaia Forever.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.