UEFA blochează primele pentru Astra şi CFR Cluj

Share:

Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA (CFCB) a decis ca primele de participare în cupele europene să fie blocate în cazul a cinci grupări, între care se numără şi Astra Giurgiu şi CFR Cluj, informează site-ul oficial al clubului european.

Alături de Astra şi CFR Cluj, mai sunt vizate de această măsură grupările Bursaspor, Buducnost Podgorica şi FK Ekranas, informează Mediafax. UEFA a precizat că primele au fost blocate deoarece s-a constatat că la data de 30 iunie 2014 cluburile aveau „restanţe financiare importante faţă de alte grupări, faţă de angajaţi şi/sau autorităţi”. Măsura de blocare a primelor este provizorie, în aşteptarea unor investigaţii suplimentare. Decizia va rămâne în vigoare până în luna decembrie, când camera de investigaţii a CFCB îşi va completa evaluarea în privinţa restanţelor cluburilor în cauză, cu situaţia financiară până la 30 septembrie 2014.

Echipa Astra Giurgiu participă în grupele Ligii Europa, după ce a jucat şi în turul trei preliminar şi în play-off, iar CFR Cluj a evoluat în două tururi preliminare ale competiţiei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.