Băsescu: Ponta e mai periculos decât Năstase și Iliescu

Preşedintele Traian Băsescu a spus, sâmbătă, la Congresul PNŢCD, că Victor Ponta este ”exemplificarea perfectă a farseorului” şi că astfel de farisei sunt mai periculoşi decât înaintaşii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Năstase, pentru că lumea riscă să îi crediteze datorită tinereţii.

”Gândul că am putea să facem paşi înapoi trebuie să fie de neacceptat. Astăzi, printr-o propagandă ticăloasă, foarte mulţi vor să ne aducă înapoi, nu ştiu dacă neapărat la comunism, dar măcar în vremea regimului lui Adrian Năstase, în care s-au construit sistemele care au confiscat revoluţia. Eu am spus că în România a fost o revoluţie, dar o revoluţie confiscată chiar de regimul care chipurile a fost dărâmat. Au venit cei din linia a doua şi au confiscat-o pentru că aveau ştiinţa să facă politică. (…) Noi am învăţat politica la fără frecvenţă, ce politică ştiam eu atunci? Nu-mi predau politica delfinii nici în Atlantic, nici în Pacific”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

El a spus că Victor Ponta este ”exemplificarea perfectă a farseorului” şi că ”astfel de farisei sunt mai periculoşi decât înaintaşii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Năstase, pentru că lumea riscă să îi crediteze datorită tinereţii lor”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.