Marş organizat de PMP în Capitală. Participarea, sub aşteptări!

Participanţii la marşul organizat, duminică, în Capitală, de Partidul Mişcarea Populară se îndreaptă, de la Sala Palatului către Piaţa Victoriei, în frunte cu liderii formaţiunii, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, urmând să susţină un discurs în ultima parte a evenimentului.

Marşul PMP, de protest la adresa Guvernului şi pentru locuri de muncă, a pornit de la Sala Palatului şi va urma traseul: Strada Demeter Dobrescu – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Bulevardul Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei, informează Mediafax.

În fruntea marşului se află preşedintele PMP Elena Udrea, ături de alţi lideri ai formaţiunii, între care Ruxandra Dragomir şi Adrian Rădulescu, ecum şi liderul ţărănist Aurelian Pavelescu, cu care preşedintele PMP a semnat, la sfârşitul lunii august, un protocol de constituire a alianţei politice PMP-PNŢCD. Aceştia poartă un banner pe care scrie „Ponta – PSD, şomaj şi sărăcie pentru întreaga România!”. rganizatorii marşului au menţionat că se aşteaptă ca la eveniment să participe aproximativ zece mii de persoane.

Participanţii la marş, cei mai mulţi dintre ei îmbrăcaţi cu veste albe cu inscripţia „Udrea – preşedinte” şi având însemnul PMP, poartă steaguri cu sigla formaţiunii politice şi steaguri tricolore. De asemenea, aceştia scandează mesaje antiguvernamentale. În Piaţa Victoriei, Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţia României, precum şi alţi membri ai partidului urmează să susţină discursuri.

Vineri, Udrea preciza că PMP organizează un marş de protest la adresa Guvernului, care se va desfăşura de la Sala Palatului la Guvern. Ea a menţionat că preşedintele Traian Băsescu nu a fost invitat să participe la acest marş.

Candidatul PMP la Preşedinţie spunea şi joi că nu vrea ca lansarea candidaturii ei să semene cu cea a lui Victor Ponta i că a decis organizarea, duminică, a unui marş împotriva proastei guvernări, precizând că au fost cumpărate ghiozdane şi abecedare, care vor fi date „în toată ţara”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.