Pițurcă rămâne selecționer

0

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat, luni, că selecționerul Victor Pițurcă își va continua contractul său la echipa națională și a infirmat astfel informațiile care relatează despre o plecare a selecționerului după meciurile cu Ungaria și Finlanda.

Cu ocazia unei conferințe de presă, de la Casa Fotbalului, președintele FRF, a precizat: ”Victor Pițurcă rămâne la naționala României. Am vorbit cu selecționerul, a spus că rămâne la echipa națională. Cred că nu trebuie să ne luăm după asemenea zvonuri. Mai ales acum, înaintea unor importante meciuri ale naționalei Românei, trebuie să păstrăm un climat de unitate în jurul echipei”.

Întrebat cât va mai rămâne selecționer Pițurcă, Răzvan Burleanu a răspuns: ”El a spus că o să rămână”.

Despre faptul că Pițurcă nu se simte sută la sută dorit de noua conducere a federației române de specialitate, Răzvan Burleanu a arătat: ”Selecționerul a ținut recent o conferință de presă, trebuia să îl întrebați atunci tot ce este în mintea lui”.

Aceste afirmații au fost făcute la conferința de presă organizată de Federația Română de Fotbal, cu prilejul lansării noului imn al suporterilor echipei naționale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.