Şova continuă cu diversiunile

0

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, susţine că prezenţa oamenilor lui Traian Băsescu alături de Klaus Iohannis, la lansarea de sâmbătă, arată în mod clar că liberalul este ” omul lui Băsescu”.

„Lansarea lui Klaus Werner Iohannis mi-a amintit de mitingul organizat de PDL în vara lui 2012, pentru a-l apăra pe Traian Băsescu. Aceiași oameni au urcat pe scenă și au avut discursuri, iar mesajele transmise au fost aceleași. E ca și cum timpul a rămas în loc, informează Romaniatv.net.

Când Gheorghe Falcă, finul lui Băsescu, urcă pe scenă și ține un discurs pentru tine, când MRU îți stă în dreapta, iar Blaga în stânga, e clar că ești omul lui Băsescu. Iohannis nu mai poate nega ceea ce este evident pentru o țară întreagă. Nu există „echipa Iohannis”, ci „echipa Băsescu” cu un alt nume, în care, ca la tenis, Traian Băsescu este căpitan nejucător.

Am speranța că românii nu se vor lăsa păcăliți și nu îi vor readuce la putere pe cei care au distrus această țară în guvernarea lor”, a declarat Dan Şova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.