Turcescu şi-a pregătit “deconspirarea” cu peste o săptămână înainte de anunţ!

0

Într-o ediţie a emisiunii sale difuzată la B1 TV, în data de 11 septembrie 2014, Robert Turcescu i-a prezentat fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu un scenariu asemănător cu cel care s-a întâmplat la o săptămână după, şi anume autodenunţul său potrivit căruia ar fi fost ofiţer acoperit al Armatei.

Scenariul închipuit de Turcescu cu câteva zile înainte de „marea deconspiratie” demonstrează că toată povestea a fost pusă la cale chiar de jurnalist.”Un jurnalist ar putea fi acuzat că a încălcat această lege dacă prin acţiunea mea, să spunem, am deconspirat un individ. Dar dacă eu deconspirând acel individ şi asumându-mi deconspirarea lui, inclusiv rigorile acestei legi, arăt că domnul respectiv a încălcat o lege acceptând să fie la un moment dat, să zicem, membru al unui serviciu secret”, a declarat Turcescu pe 11 septembrie la B1 TV.

Urmăreşte minutele din emisiunea lui Robert Turcescu în care acesta şi-a anticipat gestul.

Senatorul PC Ilie Năstase şi deputatul PSD Mădălin Voicu au depus vineri, la Parchetul General, o sesizare în cazul lui Robert Turcescu, în urma autodeconspirării acestuia că a fost ofiţer acoperit. Cu o zi în urmă, Năstase anunţase că intenţionează să facă plângere penală, explicând că declaraţiile lui Turcescu aduc atingere siguranţei naţionale, iar jurnalistul îi jigneşte pe ofiţerii sub acoperire.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.