Bănicioiu vorbește despre viitorul director de la Spitalul Cantacuzino

0

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat, luni, că sunt câteva persoane luate în calcul pentru funcția de director al Institutului Cantacuzino, dar decizia se va lua în Comitetul Interministerial, informează Agerpres.

„Sunt câteva variante de persoane. Ne sfătuim cu cei care se pricep la astfel de lucruri. Vă pot mărturisi că una din persoanele cu care mă sfătuiesc pentru a vedea ce putem face la Institutul Cantacuzino este chiar profesorul Streinu Cercel. Repet, în Comitetul Interministerial vom lua decizia pe care Ministerul Sănătății o va pune în practică”, a spus Nicolae Bănicioiu.

„Haideți să lăsăm ca lucrurile să meargă în sensul normal și așa cum evoluează în urma discuțiilor din Comitetul Interministerial. Domnul director Iordăchel a avut o discuție cu noi săptămâna trecută, spre sfârșitul săptămânii și era foarte convins să-și dea demisia și cred că va merge înainte cu acest aspect”, a spus ministrul.

Directorul general al Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, a declarat vineri că se retrage din funcția pe care o ocupă și că, din punctul său de vedere, a realizat ceea ce și-a propus și și-a atins „obiectivul” de a planifica „relansarea institutului”.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.