Taxa pe stâlp trebuie scăzută pentru toată lumea

0

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, a susținut, marți, că nu agreează excepțiile de la plata taxei pe construcțiile speciale, care ar trebui să scadă de la 1,5% la 1% pentru toți operatorii din piață.

El a fost întrebat, în timpul unei conferințe pe teme energetice, cum comentează declarațiile ministrului Finanțelor, Ioana Petrescu, referitoare la exceptarea platformelor petroliere din Marea Neagră de la plata acestei taxe. „Nu este corect să comentez public declarațiile colegilor mei de cabinet. Am exprimat în Guvern punctul de vedere al Departamentului pentru Energie, îmi doresc un sistem care să nu pună bariere investițiilor”, a spus ministrul.

În opinia sa, taxa ar trebui diminuată de la 1,5% la 1% pentru toată lumea. „Mie excepțiile nu-mi plac. Deciziile trebuie luate pentru toată lumea”, a subliniat ministrul. Potrivit presei centrale, ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, a declarat în SUA că platformele petroliere din Marea Neagră vor fi exceptate de la plata taxei pe construcțiile speciale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.