Amendă pentru Petrolul Ploiești

Share:

Clubul FC Petrolul Ploiești a fost amendat cu 60.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal în urma incidentelor produse la meciul din deplasare cu Viitorul Constanța, disputat în etapa a 9-a a Ligii I, a anunțat site-ul LPF.

Comisia a amendat clubul FC Rapid București cu 15.000 de lei după incidentele ce au avut loc la meciul din aceeași etapă cu Dinamo București. Ionuț Nedelcearu, jucătorul lui Dinamo, eliminat în startul partidei, a fost suspendat un meci și amendat cu 740 de lei.

Clubul FC Steaua va trebui să plătească o amendă de 15.000 lei după incidentele de la derby-ul cu Astra Giurgiu, iar Ștefan Preda, antrenor cu portarii la Steaua, a fost suspendat două luni și amendat cu 320 lei.

Adrian Olah, jucătorul lui CSMS Iași, care a văzut cartonașul roșu în finalul partidei cu Concordia Chiajna, a fost suspendat un meci și amendat cu 740 lei. După același meci, clubul CSMS Iași a primit o amendă de 10.000 de lei.

Petre Grigoraș, antrenorul Pandurilor Tg. Jiu, eliminat la meciul cu Astra, a fost suspendat 4 meciuri și amendat cu 10.000 de lei.

Pablo Brandan, fotbalistul lui CS Universitatea Craiova, a fost suspendat pentru 2 jocuri și amendat cu 3.000 lei în urma eliminării din meciul cu ASA Tg. Mureș.

Justin Junior Mengolo, fotbalistul Univesității Cluj, eliminat în derby-ul local cu CFR Cluj, a fost suspendat un meci și amendat cu 740 de lei. De asemenea, clubul FC U Cluj a fost sancționat cu un avertisment.

Ahmed Mujdragic, de la Gaz Metan Mediaș, eliminat în jocul cu Ceahlăul Piatra Neamț, a fost suspendat un meci și amendat cu 740 de lei. Aceeași sancțiune a primit-o Răzvan Grădinaru, fotbalistul Oțelului Galați, după eliminarea din meciul cu Pandurii.

Comisia a mai decis că echipa clubului ASC Corona 2010 Brașov va fi exclusă din toate competițiile. În cazul în care clubul ASC Corona 2010 Brașov are mai multe echipe de seniori, toate echipele clubului de seniori vor fi excluse din competiții.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.