Vadim Tudor consideră “suspectă” tragerea la sorţi făcută de BEC

1

Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM la alegerile prezidenţiale, consideră “suspectă” tragerea la sorţi făcută de Biroul Electoral Central. Vadim este ultimul candidat pe buletinul de vot.

“Este foarte suspectă tragerea la sorţi. Trebuia să se facă în prezenţa candidaţilor s-au reprezentanţilor acestor candidaţi. La Liga Campionilor Europeni sau la alte competiţii sportive, când se recurge la tragerea la sorţi, sunt reprezentanţii Cluburilor de faţă. (…) Cum m-au pus pe mine să cad după hartă, pe locul 13, şi pe Kelemen Hunor l-au pus pe locul I? (…) Nu e nicio problemă. Biblia spune: cei din urmă vor fi cei dintâi, dar e pentru prima oară când m-au pus la coada vacii”, a afirmat miercuri Corneliu Vadim Tudor, la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Primul candidat pe buletinul de vot la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie va fi Kelemen Hunor (UDMR), potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi de BEC.
Pe următoarele locuri se situează Klaus Iohannis (PNL), Dan Diaconescu (PP-DD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William Brînză (Partidul Ecologist Român), Elena Udrea (PMP), Mirel Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu – independent, Gheorghe Funar – independent, Szilagyi Zsolt (PPMT), Monica Macovei – independent, Constantin Rotaru (Partidul Alianţa Socialistă), Călin Popescu-Tăriceanu – independent, Corneliu Vadim Tudor (PRM).

Potrivit legii, în 48 de ore de la rămânerea definitivă a candidaturilor BEC stabileşte ordinea de înscriere în buletinul de vot, prin tragere la sorţi, în prima etapă din rândul candidaţilor propuşi de partidele politice parlamentare, iar în a doua etapă din rândul celorlalţi candidaţi.

Citește și
1 Comentariu
  1. Raluca spune

    Pe Vadim, si daca-l puneau al doilea din dreapta tot nu era bine… Mintea lui este plina de comploturi! Pe de alta parte, este adevarat ca ar trebui sa fie prezenti la tragerea la sorti reprezentanti ai tuturor candidatilor. Asa s-ar inlatura absolut orice suspiciune

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.