Elena Udrea vrea să fie apărată de SPP

Președinta PMP, Elena Udrea, candidat la prezidențiale, a declarat, joi, că se va supune legislației în vigoare și va fi însoțită în perioada campaniei electorale de un ofițer SPP, informează Agerpres.

„Candidații au SPP în timpul campaniei electorale. Da, și eu am, categoric da. Toți candidații vor avea”, a declarat Elena Udrea la finalul lansării programului său politic.

Ea a adăugat că nu se simte incomodată de acest lucru și a precizat că a beneficiat de serviciile SPP și în perioada în care a fost ministru al Dezvoltării. „Dacă așa trebuie, așa fac. (…) Dacă sunt reguli și trebuie să se facă într-un fel, fac așa cum se spune”, a declarat Udrea.

Candidata PMP a precizat că în perioada imediat următoare va avea acțiuni de campanie în București, după care va urma un tur prin țară. „Mâine (vineri — n.r.) voi fi la Festivalul Racilor, în sectorul 1. Deci acțiuni de campanie în București, apoi probabil că vom continua mersul prin țară. Eu am trecut cam de patru ori prin fiecare județ. Spre deosebire de ceilalți candidați care și-au văzut fie doar sectorul în care locuiesc, fie doar orașul în care locuiesc, eu am văzut fiecare județ doar anul acesta de patru ori. Nu mai adaug de câte ori am făcut lucrul acesta pe vremea când eram ministru”, a mai declarat Elena Udrea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.