Udrea acuzată de conflict de interese

0

Candidatul la președinție din partea PMP, Elena Udrea este acuzată ca ar fi folosit bani europeni pentru a ridica un complex rezidențial privat, în care chiar ea ar avea asigurata o locuință. Dosarul se află în faza actelor premergătoare.

Elena Udrea este acuzată de conflict de interese, deturnare de fonduri și subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene.

Potrivit unor surse citate de luju.ro, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație, pe numele Elenei Udrea a fost depus, recent, un denunț penal.

Aceleași surse afirmă că, în urma denunțului, la Parchetul General a fost format dosarul 535/P/2014, care se află în faza actelor premergătoare.

Acuzațiile ar viza fapte pe care Elena Udrea le-ar fi comis în perioada în care a deținut funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Mai exact, dosarul privește contractul încheiat, în 2011, între Ministerul Dezvoltării și Medusa Hotel International SRL, pentru realizarea “Complexului de Agrement La Stejarii”. Un contract finanțat, așa cum se arata într-un comunicat al ministerului, prin Programul Operațional Regional 2007-2013 depus pe Axa prioritara 5 – dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, domeniul major de intervenție 5.2 – crearea, dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea calității serviciilor turistice.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.