Geoană are tupeu: Întâlnire neinspirată a lui Băsescu

0

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, că întâlnirea privată dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul ungar, Viktor Orban, a fost o decizie „neinspirată” a şefului statului român, într-un „moment extrem de prost ales”, precizând că cei doi au avut „o discuţie de tip electoral”, informează Mediafax.

„Este o decizie neinspirată a preşedintelui Traian Băsescu”, a spus fostul ministru de Externe, răspunzând unei întrebări despre întâlnirea Traian Băsescu-Viktor Orban de vineri seară de la Cotroceni.

El a spus că decizia este neinspirată chiar în condiţiile în care Băsescu are o relaţie de „parteneriat şi prietenie veche” cu Viktor Orban. Geoană a subliniat că Băsescu îi mulţumea în mod direct lui Orban, după alegerile din 2009, pentru sprijinul acordat pentru câştigarea prezidenţialelor. Potrivit lui Geoană, Băsescu are o datorie faţă de Viktor Orban, faţă de ceea ce reprezintă influenţa acestuia la nivel regional.

Reamintim că fostul prezidențiabil Mircea Geoană s-a întâlnit chiar în seara confruntării finale de la ultimele alegeri prezidențiale cu controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.