Invitaţii la ”Bulevardul Artelor”

Share:

Primăria Sectorului 3 invită publicul prin Centrul Cultural Casa Artelor la ultima întâlnire din programul „Bulevardul Artelor-555 de minute de cultură”. Evenimentele artistice se vor desfășura pe 4 și 5 octombrie între orele 19,00-21,00 pe Bulevardul Unirii, în zona Piața Regiunilor (între Nerva Traian și Piața Alba Iulia), „Bulevardul Artelor” reunind și în acest week-end interpreți din mai multe domenii artistice care, pe cele 9 scene în aer liber vor susține simultan recitaluri de muzică, poezie, dans de societate și balet clasic, arte plastice precum și expoziția în aer liber „București-555 de ani de istorie și cultură”.

Sâmbătă, 4 octombrie orele 19,00 cetățenii sectorului 3 și nu numai sunt invitați la spectacolul cu parfum retro și arii celebre: „Povestea Bărbatului interbelic iubitor de Operă”, un recital susținut de cunoscutul tenorul Vlad Miriță și invitatul său, baritonul Iordache Basalic acompaniați de pianistul Alexandru Burcă.

Duminică 5 octombrie orele 19,00 marea actriță Maia Morgenstern va susține recitalul intitulat „De 300 de ani…” pe versurile poetului Mircea Dinescu, acompaniată de pianistul Iulian Neculache, într-un spectacol emoționant de poezie și muzică clasică.

Lor li se vor alătura, în ambele seri tineri muzicieni în recitaluri sustinute la harpă, vioară, violoncel, flaut, pian, clarinet și chitară clasică iar baletul clasic și dansul de societate vor completa spectacolul în aer liber conceput de regizoarea Alice Barb.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.