Robert Turcescu a făcut nunta la pizzerie

0

Robert Turcescu si Oana Nuțu s-au căsătorit sâmbătă în mare secret! La eveniment au luat parte doar câțiva apropiați, iar petrecerea de nuntă a avut loc la o pizzerie din Capitală. Jurnalistul, care s-a deconspirat, a avut doar 15 invitați la chef.

Robert Turcescu s-a cununat civil, sâmbătă, cu iubita sa de 25 de ani, designerul Oana Nuţu. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Paparazzii s-au luat la bătaie cu paznicii de la Starea Civilă sector 1, imediat după ce Turcescu a ajuns la eveniment.

Reporterii dornici de imagini exclusive s-au bătut cu oamenii de pază care asigurau protecţia lui Robert şi a viitoarei lui soţii, Oana Nuţu, potrivit România TV.

Cu toate că Robert Turcescu şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a nu fi asaltat de reporterii avizi de senzaţional, un paparazzo de la o publicaţie mondenă a reuşit să se strecoare în curtea Primăriei unde urma să aibă loc cununia civilă a jurnalistului. Reporterul indiscret a reuşit să prindă câteva cadre, până în momentul în care a fost prins de oamenii de pază. S-a produs o altercaţie, în urma căruia reporterul a fost alungat.

În jurul orei 18.00, Robert Turcescu şi Oana Nuţu au ajuns la biserică, unde are loc cununia religioasă.

Jurnalistul a mai fost însurat o dată, cu Corina (43 de ani), cea care i-a dăruit şi o fată, Ioana (12 ani). Cei doi au divorţat în 2004. De asemenea, el a avut o relaţie de zece ani cu Oana Sârbu, care s-a încheiat anul trecut, discret, fără ca povestea să ajungă la urechile presei.

Oana Nuţu este cu 14 ani mai tânără decât Turcescu şi lucrează în domeniul designului vestimentar. Relaţia jurnalistului cu noua sa parteneră de viaţă a fost descoperită vara aceasta, când Robert şi Oana au fost surprinşi de jurnalişti mergând împreună la cumpărături, într-un mall.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.