CEC Bank a lansat o linie de creditare pentru IMM-uri

Share:

CEC Bank lansează o campanie publicitară integrată ce promovează Linia de credit pentru IMM-uri. Proiectul, care vine imediat după încheierea campaniei de imagine CEC Bank Brâncuși, prilejuita de aniversarea a 150 de ani de la înființarea băncii, se înscrie in linia de comunicare a anului aniversar având ca temă centrală opera marelui artist.

Campania se va difuza prin mai multe canale media (televiziune, radio, presa scrisa s.a.) si va avea la baza linia de comunicare tradițională a băncii, axată pe valori românești transmise într-un stil simplu, prietenos. Linia melodică se înscrie în stilul deja consacrat al reclamelor CEC Bank de după rebranding, aducând valoare spotului publicitar prin compoziția și interpretarea unui mare artist român contemporan.

Linia de Credit pentru IMM-uri este destinată finanțării capitalului de lucru și este dezvoltată în baza OUG 92/2013. . 

„În conformitate cu misiunea CEC Bank, finanțarea IMM-urilor, agriculturii și autorităților administrațiilor publice locale reprezintă principala preocupare a băncii. Prin lansarea acestei campanii, CEC Bank își reafirmă implicarea activă în susținerea segmentului IMM, ca parte determinantă în dezvoltarea economiei românești”, a declarat domnul Radu Grațian Ghețea, Președintele CEC Bank.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.