Reabilitări la Complexul Sportiv Lia Manoliu

0

Ministerul Tineretului și Sportului a început reabilitarea și modernizarea bazelor sportive în care se pregătesc sportivii de înaltă performanță, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Lucrările au demarat deja la Complexul Sportiv Național Lia Manoliu, acolo unde vor fi refăcute sala de gimnastică a loturilor naționale și a celor olimpice, bazinul de înot al complexului și sala de atletism Lia Manoliu, singura sală de atletism din București cu pistă circulară.

„Ministerul Tineretului și Sportului face o prioritate din reabilitarea bazelor sportive. Toate vor fi supuse lucrărilor de modernizare, dar acum lucrăm la sălile în care își desfășoară activitatea prioritar loturile naționale și loturile olimpice ale României. Dacă vrem rezultate, trebuie să le oferim sportivilor condiții cât mai bune pentru pregătire și depunem toate eforturile în acest sens”, a declarat Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului și Sportului.

În bazele sportive de la CSN Lia Manoliu își desfășoară activitatea prioritar loturile naționale și olimpice ale României de seniori, de tineret și de juniori, dar și sportivii cluburilor bucureștene. Lucrările vor fi de reabilitare, modernizare și reigienizare, cu scopul de a îmbunătăți condițiile de antrenament și concurs.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.