Udrea zice că n-a luat niciun ceas cu diamante de la Bercea

0

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, îi răspunde lui Bercea Mondial, care a acuzat-o că i-ar fi dat un ceas cu diamante.

Udrea spune că nu-l cunoaşte pe interlop şi nici pe vreun alt membru al familiei sale şi că totul este o telenovelă.„Nu vreau să jignesc o etnie, sa spun mai mult decat că nu l-am cunoscut niciodata pe Bercea Mondialul. Aceasta telenovela cu nume predestinate, gen Izaura si altceva, conceputa in studio-ul de film Intact, nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu mine. Nu cunosc acest personaj, pe nimeni din familia lui si ma felicit ca nici macar tangential n-am cunoscut astfel de personaje. Nu mi imaginez ca cineva ia in serios declaratiile unui infractor”, a declarat Elena Udrea.

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a depus, luni, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, un denunţ împotriva Elenei Udrea. Fiica interlopului, Izaura, spune că în denunţ tatăl său susţine că i-a oferit preşedintelui PMP un ceas de aur cu diamante, fără a preciza, însă, şi cu ce ocazie sau în ce scop.

Izaura susţine că în 2009 Elena Udrea i-a cerut lui Bercea un ceas cu diamante, pe care l-a şi primit de la Bercea. Fiica interlopului nu a precizat, însă, ce context a fost făcută solicitarea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.