Felix Baumgartner vine în România!

0

Austriacul Felix Baumgartner, primul om care a depăşit viteza sunetului în cădere liberă, sărind din stratosferă în 2012, va veni în premieră în România pentru a participa la o conferinţă despre leadership, strategie şi inovaţie, organizată la Bucureşti, pe 23 octombrie.

Felix Baumgartner va participa la Conferinţa de Leadership Enlightening 3.0 – Ediţia „Business Odyssey”, care va avea loc la Stejarii Country Club pe 23 octombrie, între orele 08.30 – 17.30, informează Mediafax.

Evenimentul va face o paralelă inedită între un stil de viaţă nerezonabil în faţa limitelor şi performanţa în afaceri.Alături de Felix Baumgartner, la eveniment vor mai participa: Heather White, CEO al 2020 Communications Inc, Canada; Jean-François Fallacher, CEO al Orange România; Alex Găvan, alpinist de altitudine extremă, România; Youssef Hautier, Managing Director, Sonic+Pay; Robert Murray, CEO al GPG Technical Services, Canada; Christopher Neesham, psiholog corporatist şi instructor, Australia; Cătălin Velescu, Managing Director al 3M România.

Conferinţa va fi moderată de Oana Marinescu, consultant comunicare şi fondator Oma Vision. Invitat special al evenimentului pe partea de lifestyle va fi Mihaela Rădulescu.

În timpul conferinţei, Felix Baumgartner va fi intervievat de Oana Marinescu şi de Mihaela Rădulescu.”Stă în natura umană să fim o combinaţie de îngeri şi demoni şi tot în natura noastră stă puterea de a înclina balanţa. Leadership este chiar forţa interioară care ne determină să devenim mai buni şi să acţionăm mereu spre binele celorlalţi, învingând impulsurile distructive inerente în fiecare dintre noi. Conferinţa Enlightening 3.0 este, în acest sens, o oportunitate de a învăţa şi a creşte ca lider”, spune Oana Marinescu.

Evenimentul este organizat de Expo Media, membru Marketing Insiders Group, iar locurile la această conferinţă sunt limitate.

Felix Baumgartner, în vârstă de 45 de ani, este prima persoană din lume care a depăşit viteza sunetului, fără a se afla într-un avion. Acest record a fost atins pe 14 octombrie 2012, chiar în ziua în care se celebrau 65 de ani de la primul zbor cu un avion supersonic, ce a fost pilotat de Chuck Yeager în 1947, potrivit relatărilor de la momentul respectiv ale Sky News.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.