Teamnet lansează programul cursuri gratuite pentru studenţi

0

Grupul Teamnet, unul dintre primii trei integratori locali de IT&C, anunță lansarea celei de-a treia ediţii a programului From Zero to Hero. 56 de studenți sau masteranzi interesați să dezvolte o carieră în domeniul IT vor beneficia de cursuri intensive gratuite cu specialiști din cadrul grupului, având ulterior oportunitatea să intre într-un program de internship plătit de 3 luni.

From Zero to Hero este unul dintre cele mai importante programe academice din țară. Acesta oferă studenților şi masteranzilor oportunități permanente de dezvoltare, venind ca o completare a pregătirii teoretice obținute în sistemul universitar cu care Teamnet are deja o tradiţie în colaborare, prin numeroasele programe de cercetare şi dezvoltare dedicate studenţilor.

“Teamnet sprijină inteligența și creativitatea românească și investește permanent în dezvoltarea tinerelor talente din IT, contribuind la transformarea acestora în resurse valoroase care ar putea transforma România într-un hub de export de tehnologie. De aceea, ne-am propus să continuăm să investim timp în tineri talentați și creativi, care au capacități tehnice extraordinare și o pasiune pentru inovaţie. Aceștia sunt oamenii pe care dorim să îi avem alături în demersul nostru de poziţionare a tehnologiei ca sistem nervos al organizaţiilor publice şi private.”, a spus Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

Programul From Zero to Hero din această toamnă oferă 30 de locuri la cursurile de Dezvoltare Software, 10 locuri la cele de Analiză Business și 16 locuri pentru studenții interesați de Testare. Cursurile însumează 80 de ore de practică, cu exerciţii individuale şi de echipă, şi se vor desfăşura pe durata unei luni de zile la sediul companiei Teamnet. La finalul programului, studenții care dovedesc capacități tehnice remarcabile și au o pasiune vizibilă pentru tehnologie vor avea ocazia să rămână în companie, în cadrul unui program de internship plătit de 3 luni.

From Zero to Hero se află în prezent la cea de-a treia ediție. Prima a avut loc în toamna anului trecut, iar a doua în luna martie a acestui an. Pentru ediţia din această toamnă studenţii se pot înscrie până la data de 14 octombrie prin trimiterea CV-ului la adresa jobs@teamnet.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.