Udrea are ”viziunea” ei: O bătrână de 70 de ani ”lider PSD”!

 

Candidatul PMP la Președinție, Elena Udrea, aflată joi în vizită electorală la Brăila, a fost apostrofată în timp ce vizita Târgul Național de Agricultură de o bătrână în jur de 70 de ani, care a spus că este nemulțumită de tăierea pensiilor din timpul guvernării Boc, informează Agerpres.

”Eu am venit la târg și când am auzit că este Elena Udrea nu îmi mai vine să iau nimic. Cum mai are curaj să vină aici după ce mi-a tăiat pensia? Am muncit 40 de ani și am șapte milioane de lei pensie. Pentru ce a venit la noi la Brăila?

A venit la târg să își arate poșetele în timp ce noi murim de foame?”, a spus bătrâna revoltată, în timp ce membri ai echipei de campanie a Elenei Udrea încercau să o îndepărteze.

Întrebată ulterior în conferință de presă cum comentează acest incident, Elena Udrea a spus că astfel de lucruri ”se întâmplă” în campanii electorale, mai ales că ”doamna este un lider PSD” și că nu vrea să fie votată de cei care susțin PSD-ul. ”Dânsa are altă viziune, noi avem altă viziune. Noi nu facem așa. Noi nu îl așteptăm pe domnul Victor Ponta să îi spunem cât rău face României și câți șomeri a generat guvernarea sa. O spunem presei, o spunem la televizor. Sunt practici diferite de campanie electorală. Până la urmă, să știți că eu nu vreau să mă voteze cei care susțin PSD-ul. Eu aș vrea să mă voteze cei care sunt împotriva lui Victor Ponta și împotriva PSD-ului”, a declarat Udrea.

Elena Udrea a vizitat joi Târgul Național ”AgriCultura”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Brăila.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.