Cristina Andronache nu mai vrea administrator judiciar la Rapid

0

Cristina Andronache a solicitat Tribunalului Bucureşti înlocuirea sa din funcţia de administrator judiciar al FC Rapid din cauza relaţiei tensionate cu acţionarul majoritar al societăţii, Valerii Moraru.

Conform cererii depuse la Tribunalul Bucureşti şi publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, Andronache susţine că nu poate lucra într-o manieră profesionistă cu acţionariatul clubului, informează Mediafax.

Administratorul judiciar roagă instanţa să judece cererea în regim de urgenţă chiar şi în absenţa sa, motivându-şi solicitarea prin problemele medicale din ultima perioadă.

Valerii Moraru se află în conflict cu administratorul judiciar Cristina Andronache de peste o lună, după ce aceasta a dezvăluit faptul că omul de afaceri nu a investit niciun ban în club de la preluarea pachetului majoritar de acţiuni. De altfel, acţionarul majoritar a solicitat la 26 septembrie Tribunalului Bucureşti înlocuirea administratorului judiciar al FC Rapid, Cristina Andronache, cererea având ca termen 7 noiembrie.

În plus, la 2 octombrie, conducerea FC Rapid a remis un comunicat de presă în care a susţinut că Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR) a exclus-o definitiv pe Cristina Andronache şi în consecinţă ea nu mai poate îndeplini funcţia de administrator judiciar al clubului.”Cristina Andronache, exclusă definitiv din Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România. Aceasta nu mai poate fi administrator judiciar al FC Rapid Bucureşti. Deşi a contestat public calitatea de acţionar a domnului Valerii Moraru, doamna Cristina Andronache a căzut în propria capcană! Printr-un şir de nereguli, dânsa a încercat în permanenţă să-i pună piedici domnului Moraru, care a dorit să îmbunătăţească şi să normalizeze situaţia clubului Rapid de când a devenit acţionar majoritar, dar s-a lovit de fiecare dată de mofturile fostei doamne administrator judiciar”, se arata în comunicatul FC Rapid de la acea dată.

Clubul giuleştean se află în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012. Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus atunci de George Copos, numind-o ca administrator judiciar pe Cristina Andronache.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.