Ponta nu îl vrea pe Korodi la Ministerul Culturii

Share:

UDMR va prezenta o nominalizare la Ministerul Culturii în termenul legal de 45 de zile, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că Attila Korodi este un bun ministru al Mediului, dar funcţia de ministru al Culturii are şi o încărcătură politică, şi anume cea de viceprim-ministru, informează Mediafax.

„Funcţia de ministru al Culturii are şi o încărcătură politică, de viceprim-ministru care aparţine, conform negocierilor din coaliţie, celor de la UDMR şi dânşii vor face o nominalizare în termenul de 45 de zile prevăzut de Constituţie”, a spus Ponta, aflat în Republica Moldova.

Întrebat de jurnalişti dacă a discutat cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, eventualitatea ca actualul ministru al mediului să ia aceste prerogative, premierul a precizat că acesta este un ministru bun la Mediu şi a reiterat ideea că doar funcţia de ministru al Culturii este dublată de funcţia politică de vicepremier..

„Domnul Korodi este ministrul Mediului şi un ministru foarte bun la Mediu, funcţia fiind de viceprim-ministru, repet, are o încărcătură politică şi UDMR va decide”, a spus Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.