Udrea ne explică „cum își aranja sutienul”

Share:

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, explică, într-o postare pe Facebook, ce făcea în imaginea care a stârnit multe comentarii în utimele zile: ”Îmi aranjam sutienul”, informează Mediafax.

Într-o fotografie făcută în campania electorală, Elena Udrea a fost surprinsă într-o poziție incomodă. ” Îmi aranjam sutienul. Asta după ce mă agitasem ore întregi în mulţime, făcând poze, îmbrăţişând oamenii, luând copiii în braţe, aplecându-mă, ridicându-mă şamd”, scrie Udrea, pe pagina oficială de Facebook.

Ea adaugă: ”Înţeleg că, după nenorocirea tocurilor, mai vine una: cea a sutienului. Încă un motiv pentru care o femeie nu poate fi Preşedinte! Ce noroc pentru contracandidaţii mei bărbaţi!”, scrie Udrea pe rețeaua de socializare.

Citește și
1 Comentariu
  1. Ingineru spune

    Un fenomen extraordinar s-a intamplat odata cu acest gest, voi ati vazut ca marea s-a oprit din a mai avea flux si reflux ? Inca un gest de genul asta, din partea Elenei Udrea, si poate inevitabilul se va produce; Victor Poanta va spune, fie si pentru o zi, adevarul si numai adevarul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.