Coliziune în lanţ între cinci maşini, în judeţul Vaslui

0

O coliziune în lanţ între cinci autoturisme a avut loc, sâmbătă, în judeţul Vaslui, pe drumul naţional DN 24, după ce şoferul unuia dintre autoturismele care circulau în coloană nu a respectat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă, accident în urma căruia nu s-au înregistrat victime.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Băcăuani, de pe drumul naţional DN 24 Vaslui – Bârlad, după ce şoferul ultimei maşini dintr-o coloană de cinci autoturisme nu a respectat distanţa faţă de cel din faţa sa, transmite corespondentul Mediafax.

În fapt, conducătorul primului autoturism a încetinit până a oprit pentru a acorda prioritate unei alte maşini, manevră făcută şi de şoferii din spatele său, mai puţin de către ultimul din coloană.”Şoferul ultimului autoturism nu a respectat distanţa regulamentară faţă de maşina care circula înaintea sa, intrând în coliziune cu aceasta, ceea ce a provocat accidentul în lanţ între cele cinci autovehicule din coloană. În urma accidentului, nu au existat victime în rândul ocupanţilor celor cinci maşini. Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax. purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Pentru o scurtă perioadă de timp, traficul s-a desfăşurat cu dificultate, pe un singur sens de mers. Poliţiştii l-au sancţionat pe şoferul vinovat de producerea accidentului cu patru puncte amendă, respectiv 360 de lei, şi trei puncte de penalizare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.