Repornirea răfinăriei Lukoil, benefică pentru Oltchim!

0

 Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminică, la Horezu, că repornirea rafinăriei Lukoil este un lucru benefic pentru Oltchim, compania respectivă asigurând materia primă procesului de producţie de la combinatul vâlcean.

„Pentru Oltchim este bine că nu s-a închis Lukoil, pentru că ar fi afectat în mod direct procesul de producţie. Nu am informaţii concrete când va începe Lukoil să livreze materie primă către Oltchim, dar sper ca lucrurile să fie în regulă în perioada următoare, indiferent de presiunile unora sau altora şi indiferent, după părerea mea, de declaraţiile iresponsabile ale unora. Cred că şi sper că preocupările celor de la Ministerul Economiei în cazul Oltchim vor avea un final bun. Doamne ajută să avem o privatizare de succes! A fost şi este unul dintre obiectivele economice mari ale acestei ţări”, a spus Dragnea.

Ancheta procurorilor în cazul rafinăriei Lukoil a dus la închiderea secţiei oxoalcooli de la Oltchim, deşi aceasta abia fusese deschisă, a declarat luni, pentru Agerpres, liderul sindicatului Oltchim, ing. Mihai Diculoiu.

 http://www.economica.net/dragnea-pentru-oltchim-este-bine-ca-nu-s-a-inchis-lukoil_89402.html

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.